Ruim en groen wonen in Oostindie

De nieuwbouwwijk Oostindie is een ruime, groene en waterrijke wijk aan de zuidkant van Leek. Hier komen ongeveer 1.100 koop- en huurwoningen in alle prijsklassen. Er is bijzondere aandacht voor duurzaamheid. Er staan nu ruim 430 woningen, dus de sfeer van Oostindie kunt u al proeven.

Nieuw uitbreidingsplan: De Hoven

De wijk Oostindie gaat de komende jaren uitbreiden met De Hoven.  Het gebied krijgt een Drentse uitstraling met heide, houtwallen, brinken en vennen. De Hoven is zeer ruim van opzet en alle kavels hebben extra grote tuinen. De aanleg van De Hoven start naar verwachting in het voorjaar van 2017. Eind 2017 kan de eerste woningbouw plaatsvinden. U kunt zich nu alvast inschrijven als belangstellende voor een bouwkavel.

Ruim aanbod voorzieningen

Naast woningbouw is er een brede school met openbaar en christelijk basisonderwijs, kinderopvang en peuterspeelzaal. Daar tegenover liggen de voetbalvelden van VEV ’67. Verder zijn er verschillende parken en veel speelterreinen voor alle leeftijden. Winkels, voortgezet onderwijs en overige sportvoorzieningen liggen op loop- en fietsafstand. Bovendien heeft Oostindie met Q-link lijn 3 een snelle busverbinding naar de stad Groningen. 

Wonen in Leek:                   Wonen in Oostindie:

woneninleek  woneninleek2

http://www.woneninleek.nl/

{aridoc engine="iframe" width="100%"height="600"}http://www.woneninleek.nl/wp/wonen/oostindie/{/aridoc}