Paasactiviteit Oostindie

Tweede Paasdag wordt er een paasactiviteit georganiseerd door de wijkvereniging BRAVO!

Om 10:00 uur begint het eierenzoeken. Chocolade eieren worden verstopt op allerlei plekken in de omgeving van de De Brede school en het Centrumpark. De kleine kinderen uit onze wijk kunnen ze gaan zoeken! Neem je eigen mandje of bakje mee.
Er is koffie, limonade, thee en cake voor het wachtende publiek.

Vanaf 11:00 uur basten de eieractiviteiten voor de oudere kinderen los. Je kunt eierlopen (leg je ei op een lepel en ren het parcours, de snelste wint!) en/of eiergooien (in een tweetal gooi je eieren over en weer: wie kan het verste gooien en vangt het ei?).

Je kunt je aanmelden via activiteiten@wijkverenigingbravo.nl Geef je naam en leeftijd door.

Wie wil ons helpen om deze ochtend tot een groot feest te maken? We zoeken o.a. hulp bij de aanmeldingen, het eieren verstoppen en de spelletjes. Geef je op bij de activiteitencommissie, via het mailadres hierboven.

Evenementinfo

maandag 18 april 2022