Nieuwsbrief - check je Spam

Datum: 13-12-2023

Vandaag is een nieuwsbrief verstuurd aan onze leden, maar helaas lijkt deze in de SPAMbox terecht te komen. Voor een volgende brief wordt er natuurlijk aan een oplossing gewerkt.

HIeronder kunnen jullie de inhoud ook lezen.

 

De eerste winterse dagen hebben we weer mogen meemaken. Tijd voor de laatste nieuwsbrief van 2023.

Het jaar 2023 was een bewogen jaar voor de wijkvereniging. Sinds jaar en dag is het bestuur aan het zoeken hoe we de leden en inwoners van de mooie wijk Oostindie goed kunnen bereiken. Om te beginnen met de ALV!
In 2023 konden we met z’n allen genieten van een aantal mooie evenementen, groot en klein, allemaal verzorgd door de fanatieke vrijwilligers van onze vereniging. Lees verder voor verslag.

 

Algemene Leden Vergadering

Iedereen is van harte uitgenodigd voor de ALV van 2024 op woensdag 20 maart in de gemeenschappelijke ruimte van de Violier. Tijdens de ALV bespreken we de plannen voor het komende jaar en horen we graag wat jullie willen in de wijk. Na de ALV heten we Harry Hol welkom. Zie info hieronder.

Tijden van de ALV:

Inloop vanaf 19:30, deuren dicht om 19:55
ALV start om 20:00 en na de ALV doet Harry zijn presentatie van 20:30-22:00. De school is die avond open tot 22:30.

Harry Hol

Harry is in het dagelijks leven journalist, schrijver en standup comedian. Harry is gespecialiseerd in games, digitale technologie en virtual reality. Harry is gelieerd aan Bureau Jeugd en Media uit Amsterdam. Voor dit bureau geeft hij lezingen en workshops op ouderavonden over games en gameverslaving. Daarnaast geeft hij presentaties over nepnieuws en over de toepassing van virtual reality in het onderwijs.

 

Terugblik Eieren zoeken Pasen

Op de tweede Paasdag konden er weer paaseieren worden gezocht. Er waren voor iedere zoeker 4 eieren te vinden in verschillende kleuren. Daarnaast waren er ook 3 gouden eieren. De gelukkige vinders kregen hiervoor een leuke prijs! Hier was de organisatie erg druk mee geweest en het resultaat mocht er zijn. Een kort bezoek van RTV Noord was natuurlijk mooie reclame voor de wijk.


Reanimatie+AED cursus in 2024

Afgelopen mei heeft Ingrid Gelderloos, een erkent reanimatie instructeur, een cursus reanimatie & AED verzorgd. De opkomst was goed en daarom gaat de cursus op herhaling. Voor burgerhulpverleners is een jaarlijkse cursus ook verplicht om lid te kunnen blijven van het netwerk.
. 
Kosten voor deelname bedragen: €29,50 per persoon. Je ontvangt na afloop een certificaat waarmee je je ook als burgerhulpverlener kunt aanmelden bij HartslagNU (https://hartslagnu.nl/burgerhulpverlening/)
Koffie/thee en koek wordt geregeld door BRAVO! Er is plek voor 6 personen per cursus. Bij voldoende animo kunnen er nog meer cursussen georganiseerd worden. 
Aanmelden via: activiteiten@wijkverenigingbravo.nl. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht over de exacte data en tijden.

Terugblik Midzomerfeest 24 juni 2023

Eind juni was daar het Midzomerfeest Oostindie. Deze keer werd het evenement geopend door onze burgemeester Ard van der Tuuk. Hij nam gelijk gebruik van de situatie en heeft met meerdere wijkbewoners een gesprek aangeknoopt. Hij was zeer onder de indruk van het feest, de wijk en zijn bewoners. Een voorbeeld voor de provincie!
Kijk voor foto's op de website: 
Media - Midzomerfeest Oostindie

Samenwerking Sportcentrum - Midzomerfeest

Sinds het begin van de organisatie van het Midzomerfeest is er een samenwerking geweest tussen de organisatie van het Midzomerfeest (BRAVO!) en het Sportcentrum. Het afgelopen jaar is er besloten om deze samenwerking te stoppen. In de ALV leggen we dit besluit graag verder uit.

Het Sportcentrum blijft vooralsnog de mogelijkheid aanbieden om voor een aantrekkelijk tarief te kunnen sporten bij het Sportcentrum.
Zie hiervoor de informatie op onze website.

Terugblik Sint Maarten

"11 november was de dag..".
De organisatie had de wens uitgesproken om de locatie van centraler te maken zodat ook de kinderen van De Hoven makkelijker langs konden komen. Centraler dan de brede school wordt het niet, dus is daar was de tent opgebouwd. Ruim 600 kinderen zijn er geweest om een liedje te zingen. Het blijft een fantastisch leuk feest.

Vacatures

De wijkvereniging wordt gerund door vrijwilligers.

We hebben een vacature voor activiteitencommissie-lid.
Hou je er van om lekker bezig te zijn in de wijk, om mensen te verbinden en zo te komen tot leuke activiteiten? Wacht dan niet langer en meld je aan: info@wijkverenigingbravo.nl. Je mag ook altijd eerst een keer komen om te bespreken of het wat voor je is.

We hebben ook een vacature voor communicatie-lid.
Hou je van de socials bijhouden, website berichten plaatsen en/of nieuwsbrieven maken? Meld je dan aan! We zoeken iemand die het leuk vindt om te posten op Facebook, de website en af en toe een nieuwsbrief maken. Kiezen voor eén van deze taken is zeker ook bespreekbaar.

Activiteiten 2024

In 2024 staat uiteraard het eieren zoeken op Tweede Paasdag, het Midzomerfeest en natuurlijk Sint Maarten gepland.
Het bestuur ziet graag initiatieven om iets te organiseren voor de leden van de vereniging. De vereniging ondersteunt goede plannen en heeft daar ook de nodige middelen voor. Neem gerust eens contact op: info@wijkverenigingbravo.nl
Mochten jullie vragen, opmerkingen of ideeën hebben, neem contact met ons op. Dat kan per mail, via het contactformulier op de website of met een bericht op Facebook.

Hartelijke groeten, het bestuur van Wijkvereniging BRAVO!
 

 

Onze partners